REZERVĂRI FERRY

SC TIR 2000 FILIALA BUCURESTI SRL  oferă servicii de rezervare ferry boat  pentru transportatorii din Romania și Republica Moldova.


 

TIR Services oferă servicii de rezervări pentru cursele de feriryboat pentru transportatorii de mărfuri și persoane, la prețuri avantajoase, cu cei mai importanți operatori de transport de feribot, pentru toate destinațiile europene.

Echipa noastră dedicată de specialiști va fi în măsură să vă ajute cu orice solicitare privind rezervări în Marea Britanie, Irlanda, Franța, Spania, Olanda, precum și pentru țările Baltice, Scandinavia și porturile Mediteraneene.
În funcție de volumul de trafic pe care îl aveți, prin TIR Services puteți obține oferte personalizate cu tarife preferențiale.
 

Pentru a putea obține o cotație, tot ce trebuie să faceți este să ne transmiteți cererea dumneavoastră la adresa de email [email protected] .  Vă stam la dispoziție 24/7 și vă garantăm răspunsuri prompte la cererile dumneavoastră.
În cazul în care transportați mărfuri periculoase (ADR), animale vii sau aveți un camion cu gabarit depăsit, vă rugam să specificați acest lucru în solicitarea dumneavoastră.

Va stam la dispozitie cu orice alte informatii pe care le considerati necesare.

 

navire P&Onavire DFDS navire DFDS 2

Project details