TRACKY SERVICES

Tracky services

SERVICII

Obiectivul nostru: să ajutăm transportatorii rutieri în administrarea şi dezvoltarea activităţii desfăşurate.
TrackyService, prin personalul său specializat, în contact permanent cu societăţile de transport, oferă cele mai bune soluţii pentru transportatori.

AUTOSTRĂZI ŞI TUNELURI
Cu ajutorul dispozitivelor noastre speciale de plată a Taxelor rutiere, Europa nu mai are frontiere. Reduceri rezervate clienţilor. Service pentru tuneluri şi taxe rutiere în Italia, Franţa, Spania, Portugalia, Austria, Slovenia şi plata la termen.
MOTORINĂ
Cu ajutorul cardului TRACKY CARD, clienţii noştri pot să aibă acces la servicii personalizate, la preţuri competitive, în momentul cumpărării de carburant în Italia, Spania, Austria, Slovenia, Franţa, Belgia şi Luxembourg.
FERIBOT
Liniile de feribot şi autostrăzile legate la mare uşurează deplasările în Europa, prin intermediul tarifelor avantajoase, a plăţilor la termen şi a reducerilor pe loc aplicate tarifelor oficiale. TrackyService gestionează rezervările pentru principalele companii.
TRENURI
Autostrăzile feroviare leagă într-un mod uşor şi rapid Italia de Europa de Nord şi Vest, către Elveţia, Germania, Austria, Franţa şi Anglia.
RAMBURSARE
TVA
Un serviciu complet şi eficient pentru recuperarea de TVA în străinătate. Personalul nostru calificat se ocupă de toate formalităţile aferente, la primirea documentaţiei necesare.

Project details